Julkalender – Tävlingsvillkor

Publicerade: 27. november 2020
  1. Denna tävling är arrangeras av Hunton Fiber AB (Hunton) och är inte organiserad, sponsrad, stöttad eller administrerad av eller har någon anknytning till Facebook eller Instagram.
  2. Denna tävling är gratis och öppen för alla. Anställda på Hunton, chefer och direktörer hos sponsorer är inte kvalificerade att delta i tävlingen. Huntons beslut är slutgiltigt och kan inte påverkas.
  3. Tävlingen startar den 29:e november 2020 och avslutas den 21:a december 2020 på Facebook och Instagram. Det är bara tillåtet att delta en gång per person under hela tävlingsperioden, men du kan delta både på Facebook och Instagram för att öka dina chanser att vinna. Vinnaren kontaktas senast sju dagar efter tävlingen. Om vi inte hör tillbaka från vinnaren inom 14 dagar efter att hen fått besked, förbehåller sig Hunton rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren kommer bli presenterad i tävlingsinlägget på Hunton Fibers facebooksida.
  4. Vinnaren ska lösa den rebus som läggs ut varje adventssöndag fram till jul. Alltså totalt fyra rebusar som läggs ut den 29:e november, 6:e december, 13:e december och den 20:e december. Vinnaren koras varje efterföljande fredag de tre första veckorna, och måndag den sista veckan. Det koras en vinnare per rebus. Svaret är ett ord, som vinnaren måste ange. Vinnaren dras slumpmässigt bland de som löser rebusen. Tips: Varje rebus resluterar i ett ord, och tillsammans bildar de en mening.
  5. Priset varje vecka är en hängmatta från Naturkompaniet. Totalt delar vi ut fyra hängmattor, en för varje rebus. Priset kan inte reklameras eller bytas mot annan vara eller kontanter. Om vinnaren inte accepterar priset, så går det förlorat.
  6. Hunton kommer inte ta tillvara på personuppgifter till andra ändamål.