Fiskarhedenvillan inleder samarbete med Hunton

Fiskarhedenvillan inleder ett samarbete med Hunton, en ledande leverantör av högkvalitativ träfiberisolering med hållbarhet på agendan. Hunton har lång erfarenhet från branschen och är ett välkänt varumärke på den svenska, såväl som den norska marknaden.

Publicerade: 4. juli 2024    

Fiskarhedenvillan inleder nu ett samarbete med Hunton, en ledande leverantör av högkvalitativ träfiberisolering med hållbarhet på agendan.

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Företaget arbetar med hållbarhet och vill att husen de bygger idag ska hålla i flera generationer framöver. Koncernens omsättning var cirka 1 miljard kronor år 2022.

Hunton har lång erfarenhet från branschen och är ett välkänt varumärke på den svenska, såväl som den norska marknaden.

– Det känns bra att kunna erbjuda miljövänliga produkter kombinerat med ett attraktivt kunderbjudande. Det är nycklar för en fortsatt resa mot en hållbar affär. Vi känner stort förtroende för Hunton och ser fram emot ett tätt samarbete framåt tillsammans, säger Joakim Kuusiniemi Supply Chain Manager på Fiskarhedenvillan.

Huntons försäljningschef Niklas Norén är mycket nöjd med det undertecknade avtalet.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med Fiskarhedenvillan, en aktör som delar vår vision om hållbart byggande. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar som inte bara uppfyller dagens byggstandarder, utan även bidrar till ett hållbart byggande med produkter av förnybar råvara, säger Norén.

 

Related products