Färdigkapade balkar och stommar

I Olsfors, mellan Borås och Göteborg, ligger Huntons anläggning som har specialiserat sig på att såga träbalk för olika konstruktioner. Här arbetar dedikerade och erfarna medarbetare med LVL, Lättbalk, limträ och K-virke.

Publicerade: 6. februari 2024    

Vi erbjuder exaktkapning och bearbetning enligt beställarens önskemål med råvaror av en normal längd på 13 meter. Oavsett om det handlar om partier med balkar för vidare försäljning i trävaruhandeln eller delar av, eller till och med hela husstommar, så kan vi hjälpa till.

Vår anläggnings verkliga kapacitet varierar beroende på orderns komplexitet.Med vår Hundegger Speedcut 3 kan vi uppnå en teoretisk effektiv pass-thru på över 1000 meter per timme vid rakkapade 10 meters lättbalkar.

Vår Hundegger SC3 är speciellt modifierad för att klara balkar med maxmått på 160×500 mm. Den är även utrustad med en skrivare för balklittera samt olika typer av fräsar för håltagning och urjackning. Detta ger oss möjlighet att anpassa oss efter olika behov och önskemål.

En av våra styrkor inom branschen är vår förmåga att sortera, gruppera, märka och packa produkterna på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att varje beställning är korrekt märkt och packad för att underlätta för våra kunder.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina träbalksbehov och garanterar att du kommer att bli nöjd med våra produkter och vår service.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att göra en beställning.