Hunton är med på resan ”Anja och Filippas Hållbara Drömhus”

Publicerade: 10. november 2021    

Nu öppnar Anja Pärson och Filippa Rådin för första gången dörrarna till hela sitt liv i en unik programserie där tittarna bjuds in att ta del av deras resa när de har ambitionen att bygga världens mest hållbara hus, från husgrund till taknock.

–  Som världens absolut bästa alpina skidåkare var jag van att sikta orimligt högt och våga ta risker för att nå mitt mål, och det tänker jag göra här också, säger Anja Pärson.

–  Det här blir vårt i särklass största och mest intensiva projekt någonsin. Varken Anja eller jag har kanske fattat vad vi gett oss in på, men vi är extremt laddade och vi hoppas att alla tittare också är det, säger Filippa Rådin

–  I varje program kommer vi kunna fråga om råd när det gäller allt ifrån val av byggmaterial, färg, form och även frågor om hur man får livspusslet att gå ihop, säger Filippa.

–  Och vi kommer ha tävlingar där man kan vinna helt fantastiska priser. Ett pris skulle kunna vara att få en gratis skidlektion med mig eller en privat styling med Filippa till exempel, säger Anja.

”Anja och Filippas Hållbara Drömhus” kommer att bli något helt nytt för Sverige och det är också starten för vad Anja och Filippa förhoppningsvis ska ägna resten av sina liv åt. Att undersöka, lära sig om och visa vägen till en hållbar framtid.

 

 

Produkter från Hunton som används i huset är Hunton Nativo® Träfiberisolering som både skivor och lösull, Hunton Intello Plus (ångbroms) och Hunton Silencio stegljudsskiva.

Följ programmet här: Anja och Filippas Hållbara Drömhus