Hunton Nativo Certified Partner – Wederslöf Byggnadsvård

Publicerade: 1. juni 2021

Wederslöf Byggnadsvård

Wederslöf Byggnadsvård beskriver sitt företag följande,

”Vi säljer beprövade, traditionella och solida material till nybyggnation och underhåll – för ett bra byggande och boende”

I vår butik i Vederslöv har vi samlat varor som är knutna till svensk byggtradition. Genuina byggdetaljer och material av hög kvalitet. Vi är specialiserade på diffusionsöppna isoleringsprodukter och lösningar med en låg belastning på miljön som främjar god inomhusmiljö.

I starten var det en liten kundkrets som likt oss själva hyser stor kärlek till äldre hus och tekniker som hittade till Vederslöv. Allt eftersom butiken blev mer känd upptäckte vi att fler frågade efter hållbara produkter och lösningar som de hittade hos oss. Vi har under åren sålt några olika varumärken av regelisolering och de har varit träfiberbaserade. 2019 tog vi kontakt med Hunton Fiber då vi funnit att deras Nativo var den bästa regelisoleringen på marknaden och att den dessutom passade in i vårt sortiment. Timmermän och snickare i vår kundkrets lovordar produkten och rekommenderar den i sin tur till sina kunder. Den miljömässiga belastningen från transporter blev mycket mindre än tidigare, då Nativo tillverkas i Gjövik, Norge.

Vi säljer och installerar också Nativo lösull. Vi har över 10 års erfarenhet av inblåsning i trossbottnar, väggar, snedtak och vindar runtom i Småland, Öland och Blekinge.

Våra kunder brukar kommentera den ”goa känslan” av att veta vad som finns i väggarna och på vinden när vi isolerat med träfiber. Vi hjälper också till med rådgivning inom vårt kunskapsområde, byggnadsvård samt isoleringsfrågor. Vår butik är inte stor, men den utvecklas hela tiden, lite i taget. Det är du som kund med dina frågor och önskemål som ser till att vi fortsätter på den vägen.”

Kontaktuppgifter:

Wederslöf Byggnadsvård
Herrgården
355 94 Vederslöv
Telefonnummer: 070 683 75 32
Hemsida: www.wederslofbyggnadsvard.se