Hunton Nativo Certified Partner – Emenent

Publicerade: 1. juni 2021

Emenent

Emenent beskriver sitt företag följande, ”Emenent AB´s värderingar bygger på de erfarenheter vi har fått genom åren, dels genom att vårda kundrelationer men också till stor del genom att anpassa verksamheten för att kunna leva i Härjedalen. Det innebär att det ofta behövs nära samarbeten med både näringsidkare, privatpersoner och framförallt naturen.

Emenent beskriver varför de har valt Hunton Nativo Träfiberisolering:

”Vi har valt att arbeta med Hunton träfiberisolering då det går i linje med stora delar av våra värderingar, både när det gäller personligt bemötande, nära samarbete och att det är ett solid alternativ. Dessutom har fler och fler fått upp ögonen för träfiberisolering både till nyproduktion och som tilläggsisolering.

Fördelar med träfiberisolering är att man får en renare arbetsmiljö och det är ett lättarbetat material i första hand som lösull. Att arbeta med isolering av andra material kan ofta vara otrevligt med både klåda och andningsbesvär som följd vilket man slipper med Huntons isolering.

Många kunder har överraskats av fler fördelar än själva minskningen av värmeförluster som för de flesta är det primära. Andra fördelar är till exempel ett tystare hus då buller/ljud dämpas, ett friskare hus tack vare att ventilationen fungerar bättre då ”tjuvdrag” försvinner.”

Kontaktuppgifter:

Emenent
Nilsvallen 406
842 93 Sveg
Telefonnummer: 070 557 60 12
Hemsida: www.emenent.se