Värderingar

Trovärdig och framtidsinriktad.

I Norden har vi använt trä som byggmaterial i hundratals år. Denna erfarenhet har gett Hunton en stabil grund, och redan när Hunton grundades, 1889, hade vi ett tydligt mål: Vi skulle producera marknadens bästa bygglösningar.

Inom loppet av företagets snart 130 år långa historia, har vi varit utsatta för flera bränder och sviktande konjunkturer. Gång på gång har vi rest oss och lärt oss något nytt. Motgångarna har bland annat inneburit omställning och nytänkande, och inte minst har vi insett vikten av att vara lyhörda för kundernas behov. Detta bidrar till att vi lyssnar och levererar produkter som passar kunderna ännu bättre.

Vi är stolta över vår historia, men vårt stora fokus ligger på framtiden. För att kunna utveckla solida och framtidsinriktade bygglösningar anställer vi experter från hela världen. Vi vet att kunskap – och skog – är den nya oljan.

Vi delar vår kunskap med myndigheter och andra forskarlag i forum där morgondagens byggvaruindustri formas, och 2014 startade vi Hunton-akademin, där vi delar produkter och kunskap med byggmästare.

Exakt hur framtiden kommer att se ut är det ingen som vet. Men vi känner oss säkra på att kvaliteten på våra unika lösningar kommer att bli ännu mer eftertraktade och uppskattade i tiden framöver.