Hunton Nativo Certified Partner – Fridh och Hell

Publicerade: 1. juni 2021

Fridh och Hell

Fridh & Hell beskriver sitt företag följande,

” Vi har genom många års erfarenhet tillägnat oss den kompetens som krävs för att vi ska kunna leverera högkvalitativa byggnationer. Även våra medarbetare är rekryterade utifrån kunskap och kundfokus. Och vi utvecklar ständigt vår kunskap genom utbildning och utmaningar. Vi gör aldrig avkall på levererad kvalitet.

Vår värdegrund: Ärlighet, Kompetens, Uppriktighet, Hållbarhet, Förtroende, Framåtlutade/ Nyfikna, Laget. Vi håller vad vi lovar.

Vi bygger inte med material som vi vet kan skapa miljömässiga problem eller ohälsa för våra kunder, medarbetare eller framtida generationer.”

”Hunton är ett väletablerat företag som levererar hög kvalité på sina produkter, samt att man kan få både skivor och lösull på samma transport.

Fördelen med träfiberisolering från hunton är att den kliar inte eller irriterar huden, den känns bra både på utsidan och insidan av kroppen, och den är åldersbeständig.

Återkopplingen vi får från kunder är bra, kunderna upplever byggnationen som fräsch, gedigen och tyst, men också att den varar i generationer.”

Kontaktuppgifter:
Fridh & Hell
Strandvägen 26
666 30 Bengtsfors
Telefonnummer:  Johan Jansson 076 828 8017, 0531-54 81 61
Hemsida: www.fhbygg.se